FAQ

Levering

Nee zeker niet! Wij snappen dat je al genoeg aan je hoofd hebt, dus wij zorgen dat alles gebracht, opgebouwd en afgebouwd wordt.

Normaal leveren wij tussen 12:00 en 17:00, maar wij zullen altijd contact opnemen over de precieze tijd!

Wij snappen dat je je slaap hard nodig hebt na zo’n avond. Daarom komen wij de spullen ophalen tussen 14:00 en 18:00.

Nee, helaas niet. Buiten Almere is transport 45 eurocent per gereden kilometer.

Betaling

Als alle spullen staan kan je het bedrag bij ons pinnen. Dit is verplicht vóór het feest te doen! Huisfeestjesgeven.nl denkt mee aan het milieu. Daarom krijg je achteraf via de mail je bonnetje!

Nee, helaas is in delen betalen bij ons geen optie.

Borg

Ja, nadat alles is opgebouwd dien je contant 100 euro borg te betalen. Deze krijg je, als alle apparatuur schade vrij retour komt, weer netjes van ons terug.

Op de avond zelf

Dat is balen! Helaas kunnen wij er niets aan doen dat je feestje eerder is afgelopen door welke omstandigheden dan ook. Hierdoor kunnen wij niks met de prijs doen mocht je feestje eerder zijn afgelopen.

Bierenbeul! Bij schade aan de apparatuur tijdens je feestje kun je telefonisch contact met ons opnemen, In bijna alle gevallen kunnen wij nieuwe apparatuur brengen. Tip! Noteer direct de gegevens van diegene die de schade heeft aangebracht, zo kun je eventuele kosten direct doorschuiven.

De apparatuur

De apparatuur kan verschillen van de foto’s, dit komt omdat wij soms verschillende feestjes op èèn avond hebben.

Je dient zelf de muziek te voorzien op de avond. Dit doe je door heel simpel je telefoon aan de speakers te koppelen via bluetooth. Eventueel kunnen wij wel een laptop bij leveren, neem contact op voor de mogelijkheden.